8 znaků, že bude dobrá v posteli

Share

Profesionálové poznají, kdy bude žena v posteli dobrá, mají to v krvi. Pro nás ostatní existuje řada indicií, kterých si můžeme všimnout a vydedukovat z nich, že se náš protějšek nebude v posteli chovat jako uschlý kus prkna.

Jasné znaky, že bude v posteli dobrá

Dobře líbá. Polibek je známka vášně a vášeň je známka dobrého sexu. Pokud tedy narazíte na takovou ženu, máte zaručeně dobrý den.

Je to dobrá tanečnice. I přestože neumíte tancovat, můžete si vyhlídnout na parketu dobrou tanečnici a zkusit to na ní. Má totiž dobře vyvinuté horizontální smysly.

Je ohebná. Může být instruktorkou jógy, baletkou nebo klidně hadí ženou. Znamená to prostě větší možnosti.

Nesedí s koleny u sebe. Převelice důležitý znak. Žena, která má kolena u sebe, tím dává najevo svoji nedostupnost. Od ní se držte dál a raději najděte někoho se sexy překříženýma nohama.

Svůdně kroutí pánví. Ženy, které při chůzi nádherně vykrucují pánev, vyhazují do světa zprávu, že si přímo výtečně užívají sex a orgasmus.

Je komunikativní. Z ženy prostě a jednoduše poznáte, jestli je to knihomolka, nebo pořádná dračice. Hlavní indicií může být především komunikativnost a hravost. Pokud přistoupí na váš flirt a bude s vámi hrát vaši hašteřivou hru, můžete nakonec i zvítězit.

Nestydí se. Žena, která dokáže vyskočit uprostřed diskotéky k tyči a vlnit se okolo ní, si bude dobře vědoma, že u toho vypadá dobře a že tím oslní především pánskou část parketu.

Je živočišná. Všimněte si jejich stolovacích návyků. Používá pouze příbor, nebo si jídlo bere i do rukou a prsty si pak ještě olízne? Co vám tím chce asi sdělit…

Read more

Local News