8 ranních zvyků, které vám dodají na vzhledu

Share

Ten nejlepší i nejhorší den začíná probuzením a ranním rituálem. Pro muže, kteří chtějí nejenom přes den vypadat dobře, jsme sepsali několik rad, jak se ráno nabudit a udělat něco pro svůj vzhled. Pravidelným dodržováním jistě uvidíte brzy výsledky!

1. Použijte voňavku

Správný muž by neměl vonět na deset metrů. Ale také by neměl smrdět. Používejte tedy umírněně voňavky každé ráno. Pokud budete mít stále stejnou, tak si vás ženy budou s danou vůní spojovat i když ji neucítí na vás.

2. Dostaňte do sebe kofein

Černá káva nebo čaj jsou nápoje plné antioxidantů, které zpomalují proces stárnutí. Výzkumy také poukazují na to, že umírněné, ale pravidelné popíjení těchto nápojů zmenšuje riziko demence ve stáří, stejně jako omezuje vznik různých druhů rakovin.

3. Použijte čistič pokožky

Pro čistší pleť a menší mastnotu používejte každé ráno peelingový prostředek. Pokud se vám to zdá moc, alespoň si obličej pořádně umyjte mýdlem a spláchněte vodou.

4. Udělejte si svačinu

Vlastní svačina zamezí tomu, abyste si během dne někde narychlo dali ve fastfoodu hamburger s hranolky. Pokud si sami vytváříte to, co budete jíst, máte dokonalý přehled o kalorickém složení vašeho jídla.

5. Kliky k prokrvení

Nemusíte každé ráno chodit přímo do posilovny, nebo běhat. Stačí, když uděláte 100 kliků. Pravidelné dodržování tohoto zvyku vám dá solidní svaly, které ženy milují. Udržíte si tím také své břicho v rozumné hladině vystouplosti. Před jakoukoliv fyzickou námahou se však ujistěte, že jste najedení a organismus je nastartovaný!

6. Oholte se

Každá žena je odlišná a každé se líbí jinak oholená tvář. Podle výzkumů však převažuje názor, že strniště dělá muže více přitažlivé. Tudíž vezměte do ruky strojek a každé ráno, či obden, si svůj porost zkraťte.

7. Snězte pořádnou snídani

Snídaně je základ správně nastartovaného dne. Pořádná snídaně zamezí tomu, abyste po ránu hladověli a neustále mysleli na oběd. Pokud nevíte, co si dát k snídani, napoví vám článek Zdravá snídaně, aneb co ráno jíst.

8. Dejte si sprchu

Po klikách, snídani a lehkém probrání se proberte úplně. Skočte do sprchy a pusťte si vlažnou vodu. Budete se cítit svěží a plní energie.

Další tipy najdete v článku: Jak mít dobrou náladu hned po ránu? 

Read more

Local News