7 znaků, které odhalí podvádějící ženu

Share

Zpozoroval jste něco neobvyklého na jejím chování? Chová se k vám příliš mile, nebo naopak odtažitě a nepřátelsky? Nemá chuť na sex? Možná bude mít někde milence, který vás v mnoha věcech předčí a nahradí…

Znaky, indikující že dostáváte parohy

1. Už vás nepotřebuje

Jestliže vám už neříká o společnost na nákupy, do fitness centra nebo jako doprovod noční ulicí, je to známka toho, že tuto činnost odvádí za vás někdo jiný. Může to být také ovšem jenom známka toho, že potřebuje pouze čas sama pro sebe.

2. Už nebývá naštvaná

Když jste s ní nechtěl jít na oběd, nebo se jen tak projít ven, bývala naštvaná. Veškeré vaše hospodské noci s přáteli ji štvaly a po návratu domů byl výslech (ty smrdíš, kdes byl, cos pil, …). To už ale přestalo a vaše slečna se o vás už tak nezajímá – zajímá ji někdo jiný.

3. Je uzavřenější

Jednoduše vám neříká, kde celý den byla a co dělala. Už vám také nadále nechce půjčovat mobil a když si ho vezmete, okamžitě vám ho bere. Co kdybyste si náhodou přečetli smsky? S tím souvisí i větší cifra na měsíčním účtu.

4. Nemá chuť na sex

Proč asi? Přece si ho užívá s někým jiným a vy jste jen takový doplněk. A pokud ji tedy nakonec přemluvíte, nestojí to za nic.

5. Dělá pro váš všechno

Nyní se všechno točí okolo vás. Vaše slečna vám skládá jeden kompliment za druhým, něco jako bezdůvodná přáníčka „Miluju tě.“ Nabídne se, že vám umyje auto zatímco se vy budete dívat na fotbal. Když jsou tyto gesta více než sladká a láskyplná, může to znamenat kompenzaci jejich „špatných skutků“ někde s cizím chlapem. Nebo to také může být zástěrka, že vás má pořád ráda a chce z vás ždímat peníze.

6. Nepotřebuje peníze

Všechno za ní totiž platí její tajný ctitel. Vaše peníze už nepotřebuje. Nebo pouze jako „bokovku“ pro své nákupy.

7. Víc se o sebe stará

Pokud jste měl „živočišnou“ dívku, která neřešila problémy s malováním a najednou se o sebe začne přehršle starat, když jde „jenom“ na nákup, je v tom určitě něco víc. Jde za milencem.

Jak to zvládnout

Není nutné být paranoidní a podezřívavý, když zpozorujete některé tyto znaky. Neznamená to nutně, že máte ženu, která vás podvádí. Jestli se ale její předchozí chování neshoduje s tím dnešním nebo ji přistihnete při lži, neobviňujte ji hned z podvodu. Popře vám to a začne se chovat opatrněji. Získejte více informací o tom kam chodí, s kým atd. Pokud získáte nezvratitelné důkazy o jejím podvádění, neříkejte to hned. Buďte trochu odtažený a otázkami „pod kůži“ ji donuťte se přiznat. Pak už záleží jenom na ní, jak moc má v sobě cti a zda se přizná. Pokud ne, řekněte to za ní a sledujte reakce.

Odpustit a zapomenout

Být nevěrný není nic dobrého, ale může to mít i hlubší základy. Musíte si uvědomit, že podvádění vaší slečny se může odvíjet od problémů ve vztahu. Problémy v sexuálním životě, citovém, hádky, …? Jestli zjistíte, že vás podvádí, musíte si sám položit několik otázek.

Můžu jí ještě věřit?

Jestli je odpověď NE : Nemůžete se k sobě vrátit. Jestli je odpověď ANO : Může to chvíli trvat, ale můžete jí dát druhou šanci. Řekněte jí, že bude těžké ji znova věřit, ale společně to můžete zvládnout.

Proč to asi udělala?

Jestli vám neřekne proč: Musíte zhodnotit, zda ji můžete ještě věřit. Jestli to má co dělat s vaším vztahem: Můžete zapracovat na problému, který máte ve vztahu a který vedl k celé této situaci.

Jednou zahnula…

…není vyloučeno, že vás podvede znovu. Všichni děláme chyby, většina z nás se z nich poučí. Nicméně někdo je opravdu nenapravitelný.

Read more

Local News