7 super tipů pro ložnici, které ONA prostě neodolá!

Share

Spousta chlapů bere ložnici jako místnost, kde se spí. Ti chytřejší vědí, že svou ložnicí mohou posunout svůj spánek a (světe div se) i sex na vyšší level.

Až si příště pozveš domů nějakou tu kočičandu, stylově zařízená ložnice ti připočte rozhodující body, které zajistí, že ten růžový svetřík půjde dolů hodně rychle. Ale není to jen o sexu, ve vkusně vybavené ložnici se budeš cítit dobře i při četbě knížky, poslechu dobré hudby a konečně i při tom spánku.

Jak na stylový a jednoduchý upgrade ložnice, ve které se ti bude dobře “spát“? Dali jsme dohromady praktický seznam.

loznice-menworld

1. Začněte postelí

Říkáš si, rada za všechny prachy? Pokud máš nekvalitní lůžko, nemůžeš posunovat kvalitu spánku a sex na lepší úroveň. Bez stabilní postele z masivu a pohodlné matrace to prostě nepůjde. Rozvrzané ležení sexy není! Kromě toho spánkem strávíš třetinu svého života, tak si dej na výběru záležet.

2. Co pod hlavu?

Jsi spíš minimalista, který má rád účelný design? Moderní ložnice jsou vybavené tak, aby každý kout nabízel komfort a pohodlí. Rozhodně to však neznamená nákup s myšlenkou “čím víc polštářů, tím víc adidas“. Deset je moc a dva jsou málo, najdi si zlatou střední cestu, která bude odpovídat tvé představě o pohodlí.

Co se povlečení týká, neřeš, jaké barvy se líbí holkám, jde o tvojí ložnici. Cítíš se v šedém povlečení jako “Pán tvorstva“? Pak si ho pořiď! Tvá spokojenost jí naláká spíš, než květinové “cosi“ na tvé posteli.

loznice-menworld-2

3. Ložnicový nábytek, který ti nemůže chybět!

Chceš ložnici s důrazem na design, komfort a funkčnost? Vybav si jí nočními stolky, zajímavým kobercem, pohodlným křeslem nebo konferenčním stolkem. Díky doplňkovému nábytku můžeš v ložnici plnohodnotně přemýšlet, odpočívat, …cokoliv tě jen napadne.

4. Ať se je na co koukat!

Jasně, že chceš být středem jejího zájmu, ale dobře zvolený abstraktní art oživí nejen tvou ložnici i její fantazii. Klidně může jít o něco lehce erotického, rudého, co ve správné chvíli “rozdivočí“ nebo naopak hodí do pohody. Ty správné obrazy lehce koupíš v každém obchoďáku nebo můžeš tvořit sám s pomocí štětce nebo fotoaparátu.

5. Obrazy ani ONA ti ke koukání nestačí? Na televizi zapomeň!

Telka je zabiják sexu, zabiják zábavy, zabiják tvého života, prostě televize do moderní ložnice NEPATŘÍ! Co tam patří je dobrý spánek, dobrý sex, odpočinek a relax. Nemá smysl se na zábavu dívat, ale žít jí. U postele měj dostatek knížek, časopisů, dopřávej si hodně sexu, masáží, povídej si, přemýšlej…

Nenič si všechny ty božské aktivity televizí, ve které stejně nic, co by stálo za to, nedávají.  

6. Posviť si na ní

Udělej všechno pro to, aby byla ložnice co nejlépe prosvícená. Nestačí-li okna, pořiď designovou lampu. Dostatek světla zaručí dobrou náladu a hlavně ti neunikne žádný podstatný detail na jejím tělíčku.

Ložnice s pozitivní energií? Žádná kouzla v tom nejsou, stačí dostatek příjemného světla

loznice-menworld-1

7. Vyšperkuj si atmosféru hudbou

Motivační hudba tě ráno nakopne, sexy song JÍ rozhoupe boky, uklidňující music ti zpříjemní lenošení. Výběr aparatury je na tobě, vystačit lze i s malou hifi věží s bluetooth pro puštění hudby přímo z chytrého telefonu.

Read more

Local News