6 jasným znaků, že je do vás žena po uši zamilovaná!

Share

První setkání v klubu, celé hodiny na baru, žhavá cesta k vám domů a ještě žhavější noc. Ráno má poslední šanci na únik. A nic? Poslední šanci měla, teď si tedy všímejte podstatných detailů, může jít totiž do tuhého!

Toto je 6 signálů její bláznivé zamilovanosti! 

24 hodin na příjmu

Až moc brzo ráno, celý den v práci, s holkama na vínku, večer – kdykoliv si jen vzpomenete bude čekat na SMSku, telefon, jakékoliv spojení od vás! Nezapomeňte, že jakmile o sobě dáte vědět, jen tak se už z toho nevyvlíknete. Bude si chtít “chvilku“ pokecat, vyměnit “pár“ zamilovaných zpráv, poslat vám jednu (jo, vážně jen jednu!) nahou fotku, abyste se měl na co těšit.

Nosí vaše hadry

kosile-na-snidaniI když se vaše pánské hnízdo začíná pomalu ale jistě měnit v holčičí pokojíček, její oblečení je v podstatě na každém kroku, i tak neváhá a obléká si vaše triko na spaní (nechápe, že stejně je nejlepší, když spí nahá), nebo hůř vaší nejlepší košili (samozřejmě šitou na míru) považuje za oděv vhodný k míchání vajíček k snídani! …

Co dodat, myslete raději na ty vajíčka. Jsou to totiž ty nejlepší vajíčka na světě a košilí ještě bude!

Bude utrácet majlant za krajku

Je zamilovaná, chce se vám líbit, chce být vaší bohyní. Nebudete tedy váhat nad koupí toho nejvíc rajdovského krajkového kompletu, aby vám večer mohla předvést, jak umí kroutit boky.

V lásce nehledejte logiku, ani v tom příšerně předraženým prádle na jednu noc. Berte to tak, že váš vztah i ekonomika kvetou. Také nepřemýšlejte nad tím, kdo to platí? 

Je vaše fanynka

Je ochotná s vámi sledovat zápas MMA plný krve? Nadšeně kouká na hokej a dokonce chce být součástí kotle? Připravuje na každý zápas kuřecí křídla? Pak vás miluje! Bez debat. Stejně tak i pokud je ochotná jít na koncert PSH a Huga Toxxe.

Otázkou je – budete s ní koukat na Twilight ságu (všech 5 dílů) a skousnete koncert Seleny Gomez?

I když smrdíte

Ráno vám smrdí z pusy, přesto chce pusu. První prdík už taky utekl, přesto se objetí s vámi nevzdala. Láska všechny fyzické pachy minimalizuje. I když smrdíte pořád jako …chlap, ona přes své růžové brýle nic nevidí, necítí.

Jste zamilovaný i vy? V tom případě by vám to tam dole nemělo připomínat rybí trhy

Vítej doma, miláčku!

Milující partnerka nikdy nezůstane sedět na gauči, když konečně přijdete domů. Skočí vám kolem krku, přinese skvělou večeři, otevře lahvinku piva, zajímá se, jaký jste měl den. Buduje vám domov, zázemí a věnuje příjemnou péči.

Tak co, je ta vaše barová známost vážně tak vážná?

Read more

Local News