5 nepříjemných věcí, které se mohou stát při sexu ve vířivce

Share

I když to v řadě filmů (a speciálně těch lechtivého a romantického rázu) vypadá, jako že není nic „rajcovnějšího“ a smyslnějšího, nežli dát si sex ve vířivce, pravda je někde zcela jinde…
Jen tak blbnout s lehkou erotikou ve vodě, to je samozřejmě v pořádku, ale raději to moc nepřehánějte, protože se snadno stane něco ze stávajících věcí.

1. Pořád se tu dá leccos chytit

I když zde asi vysloveně neplavou všelijaké podezřelé věci od minulých párů a chytíte je jen těžko (jako třeba nemoc známou jako gonorhea/kapavka), jistě to neznamená, že kombinace chemikálií ve vodě a voda samotná sterilizují i jiné bakterie/viry/chlamydie/…, co váš partner nyní má. I mezi bublinkami se totiž dá leccos chytit – třeba STD (Mycoplasma genitalium – novinka, o které se donedávna nevědělo).

2. Snadno si obstaráte vyrážku

Když strávíte dostatek času v horké vodě, dá se snadno získat z běžných bakterií ve vodě tzv. vyrážka z horké/vařící vody. Je červená, pálí jako čert, ale dobrá zpráva je, že po pár dnech většinou sama odezní.

3. Vaše partnerka může získat kvasinkovou infekci

Chlor a další chemikálie dělají z běžného pH lidské vagíny něco zcela jiného, takže ve finále podobné věci v ženské vagíně zabijí řadu „dobrých“ bakterií, čímž pochopitelně otevírají cestu těm méně hodným a umožní jim i způsobit problémy.

4. Kondomy jsou méně efektivní

Voda může zajistit, že kondom zkrátka sklouzne dolů v tu nejméně vhodnou dobu. Nemluvě o tom, že teplá voda hnaná proudem všude okolo může způsobit snáze nechtěné otěhotnění.

5. Žena může mít bolestivou dojezdovou část

Pokud nemáte sex v bazénu, který je plný oleje nebo podobného mazadla, zaděláváte si o další problémy. A co máme na mysli tentokrát? Jde o to, že voda často rozpouští ženský přirozený mazací aparát, takže to celé může být dost bolestivá zkušenost.

Zdroj + Foto: MensHealth

Read more

Local News