5 nejčastějších chyb, které dělají ženy ve vztahu k mužům

Share

Jak vidí ženy muže: Vypadá silně, ale je tak TAK zranitelný. Je potřeba se o něj starat a nejdůležitější je ho nepřetržitě kontrolovat!

Chyby žen ve vztahu ke svým mužům, manželům, není tak těžké předvídat. I přestože se tvrdí, že každý z nás je individuální, naprosto jedinečný atd., ženy prostě dělají sedm stejných chyb, které muže dost štvou a kterými kazí pohodu a klid rodiny.

Pokud, pánové, s těmito chybami souhlasíte, pošlete odkaz na tento článek své ženě:

Chyba první: Chová se jako naše matka, jsme pro ni její malé dítě. Neustále opakuje fráze: Nezapomněl jsi to?, Proč ses oblékl takhle?, Já to raději udělám!

A to se zkrátka nedá vydržet. Jsme přeci dospělí a svéprávní.

Chyba druhá: Ženy mluví o svých nedostatcích, čímž muže shazují. Muž, vůdce a velitel. Vybral si ženu a vybral si tu nejlepší! Hrozně nerad poslouchá, že je jeho žena tlustá, padají jí vlasy, má povadlou pleť, nevejde se do své velikosti atd.

To se potom není čemu divit, že muži koukají po mladších a hezčích.

Chyba třetí: Ženy se velmi dlouho upravují, když jdou do divadla nebo na návštěvu. Nejenže nás do kulturních záležitostí donutí, ale potom nás navíc hrozně dlouho nechávají čekat a trpět. Každý muž má rád, když jeho žena vypadá dobře, ale nesnáší, když zkouší desatery šaty, líčí se, aby se následně mohla odlíčit a přemalovat.

Párkrát se to dá vydržet, že? Ale když je to pravidlem, už se ženy nemůžou divit, že s nimi nikam nechceme chodit!

Chyba čtvrtá: Kárat muže za to, že se dívají na jiné ženy očima dítěte nebo slintají, a trestat ho odepřením sexu.

Jedna z nejhorších chyb. Pokud chcete, dámy, abychom se nejen dívali, ale mysleli na jiné, popřípadě své choutky převedli do praxe, zavřete dveře své ložnice a zestárněte tam samy!

Chyba pátá: Když žena mluví muži do řízení. Auto je náš hrad, cítíme se v něm lépe než doma. Jsme páni svých aut a řídit umíme, červenou na semaforu vidíme, paní na přechodu také, ve městě se jede 50km/hod., 80km/hod. není smrtelná rychlost.

Pochvalte nás za to, že jsme vás dovezli před dům! Budeme vás milovat.

Read more

Local News