5 důvodů, proč tě ženské nechtějí

Share

Nejde ti to se ženami? Nemůžeš pořádně žádnou sbalit? Nesváděj to na špatnou karmu. Tady bude problém u tebe! Zjisti, proč tě ženské nechtějí?

Zkus si přiznat, že nejsi zrovna postelový král a nevypadáš jako Brad Pitt. Zapracovat na sobě ale můžeš v každém případě. Těchto 5 důvodů je nejčastější příčinou jejího odmítnutí.

Nesluší ti to

Neposlouchej řeči tvojí mámy, že na vzhledu nezáleží. Záleží a sakra hodně. Jasně, že za svůj ksicht nemůžeš, ale se svým tělem můžeš udělat mnohé, stejně lze i lehce změnit svůj šatník a botník. Když k tomu pak přidáš svěží dech, upravené vousy a vlasy, ženy se začnou pomalu ale jistě hrnout.

Jsi chudej jako kostelní myš

I když ženské tvrdí, že je pro ně důležité souznění duší, na tvých financích a schopnosti zajištění jí a (budoucí) rodiny každé hodně záleží. Nemůžeme se na ně zlobit, mají to geneticky dané, stejně tak jako my hledáme stále nové samičky k oplodnění, ony zas hledají ochránce a živitele.

Pokud bydlíš pořád se svojí mámou, nebo na v podnájmu s kámošem, nosíš deset let staré, ošoupané vansky a po gáblíku v restauraci po ní chceš zaplatit půlku útraty, můžeš se jít rovnou klouzat.

Nejde ti to v posteli a máš malý penis

Malým kašpárkem velké divadlo nezahraješ. Co s tím? Existuje pár fíglů, jak si penis opticky zvětšit, ale to je tak všechno. Operace je dost riskantní, takže lépe najít nekompromisní vyznavačku orálního sexu nebo frigidu. Pak by to snad fungovat mohlo. A co se týká postelového umění hledej inspiraci spíš tady, než v péčku.

I když porno herečky vypadají blaženě, když se svázané houpají nad zemí a do všech tělesných otvorů se jim někdo dobývá, normální holku tím nenadchneš. 

Jsi nudný

Pokud si vtipný, pozorný a zábavný společník, budou se ženy prát o místo vedle tebe. Nic totiž není tak sexy, jako když umí někdo rozesmát a dobře pobavit. Blbý je, že se to nedá moc naučit.

Neposloucháš

Poslouchej, co ti žena říká, s čím se ti svěřuje a povídej si s ní. To je, alespoň na začátku vztahu, nutnost. Existují různé fígle, jak si to usnadnit. Stačí prostě při jejím líčení denní rutiny přikyvovat a ve správný moment něco zabručet.

Read more

Local News