4 důvody, proč je Bulharsko top destinací pro single chlapa

Share

Bloudíte prstem po mapě a marně přemýšlíte nad tím, kam se vydáte na příští dovolenou? Za prvé si určete priority. A za druhé si na seznam horkých kandidátů připište Bulharsko. Možná nezní tak atraktivně jako Thajsko nebo jiné exotické destinace. Přesto se nabízí množství důvodů, proč ušetřené peníze utratit právě u Černého moře.

A to si pište, že žádný velký balík potřebovat nebudete. K Bulharkám se totiž dostanete velmi levně…

1. Bulharské pláže

Pokud je vaší prioritou relaxace u moře, přijde si na své. Bulharsko nabízí nespočet krásných pláží, na kterých můžete pozorovat holky v bikinách. S trochou štěstí najdete příhodné místo, kde se opalují nahoře bez. No, a pokud vám zbude trochu času na dovádění ve vodě, užijete si spoustu zábavy. Ve větších letoviscích nechybí půjčovny sportovního vybavení všeho druhu. Kdo ví, třeba nějakou kočku sbalíte na vypůjčený vodní skútr.

cestolino-02

2. Bulharské jídlo

Chcete se na dovolené dobře najíst? Pak alou do Bulharska, na které nedají jedlíci dopustit. Bulharské jídlo je levné, kvalitní a chutné. Můžete trávit každou chvíli v jiné restauraci, aniž by vaše peněženka krvácela. A když na to přijde, třeba vám některá z místních servírek „zabere“ na tučné spropitné. Účet stejně nebude vysoký, tak proč si nezahrát haura?

3. Bulharské holky

Jaké jsou? Předsudky stranou a začněte „googlovat“. Holky jsou v Bulharsku jako lusk. Milé, hezké a k turistům přívětivé. Co víc si přát? Bulharky se pravidelně umisťují v různých anketách nejkrásnějších žen světa. Až mezi ně zavítáte, pochopíte proč. Najdou se i tací, kteří si zaplatí Bulharsko letecky z Brna jen kvůli bulharským ženám. Možná to napříště bude i váš případ!

4. Bulharské ceny

Dovolená Bulharsko all inclusive vás vyjde mnohem levněji, než jste si možná mysleli. V současnosti jde o vůbec nejlevnější evropskou dovolenkovou destinaci. A budete-li chtít ušetřit ještě více peněz, zaměřte se na last nebo first minute Bulharsko.

Read more

Local News