10 věcí, které je třeba znát, když si chcete zahrát na “dudy“

Share

10 zajímavostí o ženských ňadrech, která po rozepnutí podprsenky jako když najdete!

Čtěte ty NEJ poznatky o ňadrech, poprsí, melounkách, kozičkách, …

#10 Citlivější místo nenajdeš

Že jsou bradavky nejcitlivější částí prsou není nic nového pod sluncem. Možná jste se však zažili situaci, kdy vám přístup k terčíkům lásky byl odepřen, a to z důvodu přílišné citlivosti. Někdy je totiž jejich stimulace nepříjemná či dokonce bolestivá. Jde o případy, kdy vaše partnerka očekává “své“ dny (zase) nebo po orgasmu, kdy se však po krátké pauze vrací vše do normálu (zaplať pánbůh).

#9 Nenajdeš stejné

Stejně tak jako v případě otisků prstů, ani bradavky nenajdete u dvou žen stejné. Velikost dvorců a bradavek je dědičnou záležitostí, přesto o výsledném vzhledu rozhodují i další faktory (věk, strava, menstruace, těhotenství, váha). Proto je tedy nepravděpodobné, že najdete jedny a ty samé bradavky u více návštěvnic vaší postele.

Ale můžete se o to pokusit, je přece zajímavé bořit mýty, zvláště ty, co se týkají ženských prsou!

#8 Bradavky naruby

Jistě jste už měli v péči kozičky, kterým bradavky netrčely, ale naopak dělaly zvláštní prohlubně. Je to vcelku běžný jev, který jsme odborně nazvaly “stydlivé bradavky“. V jejich případě je pak už jen na vás, jak si s nimi poradíte. I když si neužijete to vzrušující trčení, můžete prozkoumat nové pole fyzikálních vlastností.

#7 Tonáž

Průměrně velké prso váží okolo půl kila. Větší může dosáhnout váhy i 3,5 kg! Není se čemu divit, že si mnohé macandy stěžují na bolest zad. Ulevte jim a občas jim jejich poklady podržte!

Hmotnost ňader nelze brát podle jen podle optické velikosti, podstatný je i poměr tuku a svalových tkání. 

#6 Kozí orgasmus

Když se s kozičkama dobře seznámíte, můžete skrze ně dovést svou vyvolenou až k vyvrcholení. Během dráždění melounků dochází totiž k aktivaci stejného mozkového centra jako při klitoriální a vaginální stimulaci.

#5 Cecíky jako symbol plodnosti

Už odpradávna byly vyvěšené obří prsa symbolem plodnosti. Dnešní moderní muž však více sleduje to, jak jsou prsa opticky v souladu s ostatními částmi těla. Hlavní roli má podkožní tuk.

#4 Někdy to chce skousnout

Jsou ženy, které milují, když jim jejich ňadra mačkáte, koušete nebo přes ně plácáte (kdyby jen rukou). Jiné však potřebují romantické laskání. Mnohdy se můžete dočkat obou možností u jedné ženy, to záleží na tom, v jakém (menstruačním) cyklu se právě nachází. Tudíž si jeden den si můžete užívat pornopleskání a druhý den jste za necitelné pako.

#3 Bez reakce

Znáte ty řeči o tom, že silikonová prsa jsou jen necitlivé boule? Tato pověra je vlastně docela pravdivá. Některé ženy ztrácí po operaci citlivost v důsledku přerušení nervových drah v bradavkách. Někdy se to vrátí do normálu a někdy už to není nikdy tak jako dřív.

#2 Věšáky

Čas je neúprosný a vy najednou zjistíte, že vaší manželku nechytáte někde pod krkem, nýbrž pod pupíkem. Povadnutí prsou je způsobené těhotenstvím, kojením, genetikou, hormony nebo způsobem oblékání.

#1 Jsou prsa komunisti?

Jedno prso je obvykle citlivější než druhé. Kozičky jsou spíše “levičácké“. Větší erotická senzitivita v levém ňadru je častější, levá prsa jsou také větší.

Read more

Local News