10 tajných ženských erotogenních zón

Share

Každý je hledá, každý je chce najít, a když je najde tak se s tím také náležitě pyšní. Řeč je o ženských erotogenních zónách. Každá žena je osobnost a individualita a erotogenní zóny má často rozmístěny jinak. Ovšem existují místa, kde jsou erotogenní zóny velmi často. Tak si je pojďme vypsat, ať máte večer co hledat.

1. Ušní boltce

Ano, slyšíte dobře! Při hledání těch nejvzrušivějších erotogenních míst na těle ženy nesmíme opomenout na ušní boltce. Uši jemně laskejte pomocí rukou, poté přejděte na jemné kousání a olizování. Nezapomeňte také na jemné polechtávání.

2. Dolní oblast zad

Málo známá erotogenní zóna na ženském těle je malinké místo těsně na zadečku v křížové oblasti, kde ústí spousta citlivých nervových zakončení. Partnerku pořádně zamrazí při jemné masáži pomocí rukou či olizování jazykem.

3. Anální otvor

Ač je to pro mnoho žen nepřijatelné a občas „nechutné“ vědci dokázali, že až 80% žen vzrušuje masírování análního otvoru s následním olizováním a zasouváním jazyka do řiti. Takže pokud přítelkyně svolí a vy na to máte, neváhejte a vyzkoušejte (třeba jen prstem). Žena se bude cítit jako v nebi – častým vyústěným tohoto dráždění je i samotný anální sex.

4. Venušin pahorek

Jeho masírování a hlazení může být pro ženu mnohem příjemnější, než byste čekali.

6. Dlaně

Na dlaních lidského těla lze najít až 60 tisíc nejrůznějších nervových zakončení. Jejich stimulace může vyvolat neutuchající pocity rozkoše a touhy.

7. Podkolení jamky

Velmi opomíjená část lidského těla je malinké místečko přímo za kolenem. Kůže a tomto místě je velmi citlivá a partnerka si bude při jemné masáži přímo mlaskat slastí.

8. Chodidla a prsty u nohou

Masáž nohou může v mnohých ženách vyvolat neskutečné pocity a touhy. Vědci dokonce prokázali, že masáž chodidel pomáhá k vašemu sexuálnímu zdraví. Některé ženy může vzrušovat také lízání chodidel a jednotlivé olizování prstů.

9. Orální sex

Klasické lízání ženských pohlavních orgánů patří mezi nejčastěji prováděné sexuální „operace“ takže by jej neměl vynechat žádný správný muž!

10. Vnitřní strana stehen

Vnitřní strana stehen je také velmi citlivá a vzrušující – a podměty jako hlazení, líbání, lízání, či pusinkování vede k velmi vzrušujícím pocitům.

Read more

Local News