10 nejdůležitějších věcí, které musí umět každý moderní muž

Share

I když žijeme v moderním a přetechnizovaném světě, určité věci by měl zvládat každý správný chlapák! Které to jsou? 

Je zcela jedno, jaký muž vlastně jste. Uhlazený gentleman, zarostlý lumbersexuál, muž vysokého intelektu s přesně daným cílem nebo chlap žijící ze dne na den.

Mrkněte na náš seznam 10 nejdůležitějších věcí a pokud něco nezvládáte, neumíte, napravte to dříve, než na to přijde vaše drahá polovička a vy tak už nebudete v jejích očích správný muž!

10. Oholit se

Vážně, není nic horšího než, když se chlap neumí oholit. I když si vous pěstuje, i tak je třeba pravidelné úpravy. Nemáte-li vypadat jako nezkušený teeneger, kterému teprve začíná ochlupení rašit, je nutné sr tento základ hygieny naučit, umět to prostě na jedničku.

Praktické tipy najdete v našem článku: Holení břitvou – Shoďte plnovous stylově

9. Nosit oblek

Padnoucí oblek by měl být základem chlapského šatníku. Znalosti, jak vybrat oblek, uvázat kravatu/motýlka nebo sladit doplňky jsou pak už samozřejmostí.

Správný chlap se zajímá o aktuální trendy v oblasti módy. 

8. Udělat pořádný flák masa

Kus flákoty si dá ráda většina mužů, i proto je stále více vegetariánek než vegetariánů. Moderní chlap by však měl umět kus kvalitního masa ocenit nejen z pohledu strávníka, důležité je zvládat i samotné kuchařské umění. Vědět, jak maso upravit – ať už jde o romantickou véču pro partnerku nebo grilovačku pro partu kámošů.

7. Pít whisky

Utřete slzy, doba levného pití (zelená, vodka s džusem) je pryč. Umět vychutnat a hlavně vybrat dobrou whisky je výsada moderního a stylového muže.

Nic o zlatavém moku nevíte? Nebuďte barbarem, vyznejte se ve whisky

6. Bench press

Když už se rozhodnete vydat do posilky, je vhodné znát základní pojmy a cviky. V opačném případě budete ve vybraném gymu leda tak pro legraci ostatním “skutečným“ chlápkům.

Jak a co cvičit najdete v tomto článku: Cvičení doma aneb Domácí posilovna i u vás

5. Vyhrát bitku

Nemusíte být žádný bitkař, který kvůli nechtěnému šlápnutí na nohu rozpoutá rvačku, ale umět dát pěstí, když to situace vyžaduje, to je dovednost, kterou by měl chlap mít.

Bránit sebe a své milované bylo a je údělem muže. 

4. Kladivo

Vážně je nutné kvůli kapajícímu kohoutku, protékajícímu WC nebo sestavení skříně volat hodinového manžela? Není to tak trochu pod úrovní skutečného muže? Je! Tak se to koukejte naučit.

3. Sbalit holku

Být si při akci jistý sám sebou. Když přijde na oslovení, umět okouzlit, zaujmout, polichotit.

2. Být gentleman

I když se traduje, že mají ženy, prý, raději muže drsňáky, není tomu tak. Mnohem více okouzlíte otevřením dveří, kultivovanou mluvou a stylem.

1. Uspokojit ženu

Není třeba více vysvětlovat.

Pokud to neumíte, studujte: Uspokojte ženu tak, že na to nezapomene

Read more

Local News