1. podzimní den – Máte doma všechno potřebné? Tohle vám příchod zimy usnadní!

Share

Vypadá to, že letošní podzim bude echt syrový, agresivní. Už v jeho první den mám pocit, že mi zalézá mráz pod bundu. S “husí kůží“ na zádech přemýšlím, zda mám všechno připravené na období tlejícího listí, spalované trávy a věčně šedého nebe.

Zatímco se příroda zahaluje do hnědého kabátu a město do šedé deprese, přichází ke mě vtíravé myšlenky, zda jsem na příchod zimy dobře připraven.

Mám dost dříví? Mám zazimovanou zahradu? Mám všechno v cajku? 

Pokud jste na tom stejně, mohu vás uklidnit, ještě nějaký ten čas, na zařízení potřebného, zbývá. Vždycky se však vyplatí si práci ulehčit a tak nějak zrychlit. Tohle jsou moji TOP 3 pomocníci:

Pro pořádnou zásobu topiva 

Moderní pila s benzinovým motorem s nízkými vibracemi pro údržbu pozemků. Velmi nízká úroveň vibrací. Rozsáhlá výbava. Velmi vhodná k řezání palivového dřeva a pro stavební práce ze dřeva. Vhodná ke kácení stromů do průměru 30 cm. Splňuje přísné předpisy pro emise EU II a EPA II.

prvni-podzimni-den-01

STIHL MSI 211 –  Cena okolo 7 tisíc korun.

Zkrocení džungle na zahradě

Akumulátorový vyžínač FSA 56 – je velice lehký, má nastavitelnou rukojeť, vyžínací hlavu o průměru 280 mm a automatické nastavování struny. FSA 56 je zaměřen na výkon s nízkou hlučností a tak udělá radost i Vašim sousedům. Vy zas můžete pracovat bez nutnosti používat ochranu sluchu.

prvni-podzimni-den-03

STIHL FSA 56 – Cena okolo 4 tisíc korun

Dokonalá očista třeba auta

Malý, snadno ovladatelný studenovodní vysokotlaký čistič, vybavený kvalitním a tichým asynchronním motorem. Postará se o čistotu kolem domu a při údržbě auta. Vybaven praktickou zasunovací spojkou pro rychlou výměnu trysky, vozíkem, rotační tryskou a tryskou s plochým paprskem. Možnost přimíchávání čisticího prostředku.

prvni-podzimni-den-02

STIHL RE 98 – Cena okolo 6 tisíc korun

Read more

Local News